Opgeven voor de kerkdienst Opgeven voor de kerkdienst
Omdat we in de Christus Triumfatorkerk ook weer (op beperkte schaal) gezamenlijk zingen, blijft opgeven voor de kerkdiensten in de noodzakelijk. Met ingang van de dienst van zondag 26 juli kunt u zich opgeven via de website Eventbrite. Via onderstaande links komt u bij de juiste kerkdienst en geeft u daar aan hoeveel ‘tickets’ u nodig hebt. Voor elk persoon dus een eigen ticket. Zo weten wij precies wie er naar de kerk komt en met hoeveel mensen. U hoeft de tickets niet mee te nemen naar de kerkdienst. Wel vragen we u bij de ingang naar uw naam, zodat we u kunnen afvinken op de lijst met aanwezigen.
Het werkt als volgt:
  1. U klikt op de link met de datum van de kerkdienst die u wil bij wonen.
  2. U komt bij ons ‘evenement’ op de website van Eventbrite, en klikt op ‘registreer’ (de groene knop).
  3. Vervolgens komt u op de betreffende kerkdienst en selecteert u het aantal tickets dat u nodig heft (een per persoon) en klikt weer op ‘registreer'.
  4. Op de volgende pagina vult u uw persoonlijk gegevens in en klikt wederom op ‘registreer’. Uw registratie voor de kerkdienst is hiermee voltooid. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.