Najaarsprogramma 2018 DEZINNEN

Najaarsprogramma 2018 DEZINNEN

Het najaarsprogramma 2018 van DEZINNEN is uit met onder meer lezingen van de bekende Britse socioloog Frank Furedi over Europa, Willem Jan Otten over Christian Wiman, geloven en zijn laatste werk, Frank Mulder over ´de drang naar Perfectie en Paul van Tongeren in het kader van ´Geloven 2018´over Nietzsche.
Met weer een nieuw afwisselend programma spreekt DEZINNEN mensen aan voor wie er meer is tussen hemel & aarde en die inmiddels wel klaar zijn met een doorschietende individualisering, de graal van het autonomie-denken en het beeld van de mens als ‘Master of the Universe’.
Met lezingen, leergangen, mogelijkheden tot ontmoetingen en meditatieve vieringen wil DEZINNEN meerdere paden in het landschap verkennen en mensen prikkelen om op het spoor te komen van wat hen inspireert, draagt en voor hen essentieel is. 
DEZINNEN staat middel in de katholieke traditie, zoekt de dialoog en nuance in het debat, durft uit te dagen, wil verrassen, stelt vragen bij de waan van de dag en wil mensen inspireren
Meer informatie over het programma: www.dezinnen.nl  

terug