DEZINNEN: Faith in the Public Square DEZINNEN: Faith in the Public Square

zondag 5-11-2017 | 14:38
U kent de mooie klassieke Pauzeconcerten op de 2e en 4e donderdag in de Christus Triumfatorkerk; concerten van hoog niveau met studenten van het Haags Koninklijk Conservatorium. U ontvangt daarvoor altijd per mail een uitnodiging en dat blijft ook zo.

Daarnaast is er nu ook een cyclus van drie Pauzeconcerten - Jazz en wel op donderdag 2 november, 16 november en 7 december van 12.30 - 13.15u eveneens in de Christus Triumfatorkerk.

Het volgende concert op 16 november is van 12.30 - 13.15u. Van harte uitgenodigd hiervoor.

Indien u op de hoogte wilt worden gehouden van de komende Jazz -pauzeconcerten in de Christus Triumfatorkerk kunt u dat in een aparte mail naar laten weten. Dan komt u op een aparte mailinglijst voor de Jazzconcerten.