Expositie Bomen in Beeld

brandende braambos
Expositie Bomen in Beeld
Bomen in Beeld
Als kerk in het Haagse Hout voelen we ons uiteraard verbonden met het nabijgelegen bos. Bomen zijn namelijk belangrijk voor mensen. Ze zorgen voor ontspanning, helpen ons de seizoenen te beleven en inspireren de mensheid al eeuwen met hun majestueuze aanwezigheid. Ook in de Bijbel spelen bomen een grote rol. Daar gaan we het in de Christus Triumfatorkerk over hebben in november.  

Van zaterdag 30 oktober tot en met zondag 21 november is er een expositie over bomen in de kerk. Met werk van gemeenteleden Adriaan Sala en Frouckje van der Wal, Esther Stigter uit de Noorderkerk en mevrouw Sanders-Van Enk die tegenover de kerk woont.  

In de diensten van 31 oktober en 21 november zal ds. Jaap van den Akker ingaan op de belangrijke rol die bomen innemen in de Bijbel aan de hand van Psalm 1 en teksten uit Openbaringen. Op zondag 14 november zal er tijdens het kindermoment stil worden gestaan bij de vruchten van bomen. Daarnaast zal er voor in de kerk door de weken heen een boom tot leven komen met hulp van de gemeente. 

De expositie is behalve op de zondag ook op de volgende dagen te bezichtigen:
Maandagochtend van 10.00 - 12.00 uur
Donderdagochtend van 10.00 - 12.00 uur 
(met op 11 november uitloop tijdens het lunchconcert)
Vrijdagochtend van 10.00 - 12.00 uur 
Zaterdag van 11.00 - 15.00 uur

De opening vindt plaats op zaterdag 30 oktober om 12.00 uur. 
terug