Kerkdiensten 22 en 29 maart alleen digitaal te volgen

Gezien de maatregelen vanuit de overheid van donderdag 12 maart, wordt kerkelijke gemeenten aangeraden om alle bijeenkomsten met meer dan honderd mensen af te gelasten. Deze richtlijn is ook op ons van toepassing. Daarom heeft de kerkenraad van de Christus Triumfatorkerk besloten om de kerkdiensten van 15, 22 en 29 maart niet op de normale wijze door te laten gaan. Dit betekent dat ook de geplande gemeentebijeenkomst van 15 maart wordt verzet naar een andere datum.

Op 15 maart verwezen we naar de uitzending op de televisie , verzorgd door de Protestantse Kerk in Nederland een alternatief geboden.
Op 22 en 29 maart zal er ook een uitzending zijn vanuit onze eigen kerk, via de livestream en met beeld via ons YouTubekanaal. Deze diensten zijn daar ook later na te luisteren. We proberen ook een beeldverbinding via YouTube tot stand te brengen. Nadere berichtgeving daarover volgt.
Deze mededeling wordt ook via de sociale media die ons ter beschikking staan verspreid. Als u mensen kent voor wie deze informatie ook van belang is, schroom dan niet om dit aan hen door te geven.
Zodra er aanleiding toe is, zullen wij u opnieuw informeren. We raden u aan deze website in de gaten houden.