Nieuwe koster-beheerder Nieuwe koster-beheerder

Per 1 oktober hebben we een nieuwe koster-beheerder Wouter Beeftink (ad interim). Vanwege het vertrek van Kristin Anderson hebben we een vacature voor een vaste koster-beheerder. Binnenkort volgt meer informatie. 

 
Najaarsprogramma 2018 DEZINNEN

Najaarsprogramma 2018 DEZINNEN

Het najaarsprogramma 2018 van DEZINNEN is uit met onder meer lezingen van de bekende Britse socioloog Frank Furedi over Europa, Willem Jan Otten over Christian Wiman, geloven en zijn laatste werk, Frank Mulder over ´de drang naar Perfectie en Paul van Tongeren in het kader van ´Geloven 2018´over Nietzsche.

lees meer »
 
Intredepreek ds. Jaap van den Akker

Intredepreek ds. Jaap van den Akker

Op 2 september 2018 deed ds. Jaap van den Akker intrede in de Christus Triumfatorkerk. Omdat er geen opname van de dienst is, is de preek op de website geplaatst.

lees meer »
 
Verkoop Fair Trade 2018 Verkoop Fair Trade 2018

Dinsdag 20-2-2017 | 18:40
Ook in 2018 is de Fair Trade werkgroep weer actief in de CTK. Ze concentreren zich op de verkoop van levensmiddelen. In april en november is de wereldwinkel Wassenaar ook aanwezig met fairtrade non-food producten. Zie de lijst met data hieronder:

lees meer »
 
Geschiedenis van de v/m Gereformeerde Kerk Geschiedenis van de v/m Gereformeerde Kerk

dinsdag 3-1-2017 | 13:49
De website GereformeerdeKerken.info heeft onlangs een uitgebreid artikel geplaatst over de geschiedenis van de v/m. Gereformeerde Kerk te 's-Gravenhage-West. Een leuk en informatief artikel. Het is hier te lezen.

 
Pagina zaalverhuur vernieuwd Pagina zaalverhuur vernieuwd

woensdag 26-10-2016 | 14:13
De pagina met informatie over zaalverhuur in de Christus Triumfatorkerk is volledig vernieuwd.

lees meer »
 
Uitleg website menu Uitleg website menu

Maandag 17-10-2016 | 11:25
Met een nieuwe indeling van de website komen ook de eerste vragen over het gebruik. Met deze post wordt het website menu iets meer uitgelegd. Het belangrijkste om te onthouden is: alle kopjes zijn aanklikbaar!

lees meer »